Silvester Bertels

Geanimeerd Storyboard

srp 2 - geanimeerd storyboard from Silvester on Vimeo.

Storyboard gemaakt voor een installatie voor de Hermitage (onderdeel van het Amsterdam museum). Het storyboard was onderdeel van het project Redesign the Experience waarin studenten een nieuwe interactieve installatie moesten ontwerpen voor de tentoonstelling Meesters van de Gouden Eeuw in de Hermitage.

Silvester Bertels

Mijn eerste animatie

srp - mijn eerste animatie from Silvester on Vimeo.

Ik heb het altijd leuk gevonden om storyboards te tekenen voor de opleiding, ik maak gebruik van een simpele tekenstijl en humor. Omdat ik graag ook een animatie wou maken in deze stijl heb ik er voor gekozen om het programma Adobe Animate CC te leren. Ik heb geleerd om objecten te "tweenen" (vervormen), frame by frame te animeren en om achtergrond cycles te implementeren.

Silvester Bertels

OCA Game prototype

Digitaal Prototype: OCA Game from S.E. on Vimeo.

Voor het laatste project van het eerste jaar CMD heb ik een interactief prototype gemaakt dat gespeeld kon worden met een Xbox controller. Het concept was bedoelt om gebruikers te laten ervaren hoe belangrijk de OCA (marshall vereniging Zandvoort) zijn voor de veiligheid van het circuit. Door middel van anpassingen het spel GTA5 aan te passen en gebruik te maken van videofragmenten, heb ik met het programma proto.io een speelbaar prototype kunnen maken.

Storyboard voor het concept

Usability test met de doelgroep van het prototype

Silvester Bertels

Teken tablet

vwuptekeningtablet vwuptekeningtablet

Ik heb een bamboo tablet aangeschaft om digitaal te tekenen. Hiervoor gebruik en Adobe Illustrator en een Bamboo Tablet.

Silvester Bertels

It's alive!

De portfoliosite is klaar! Leuk dat je nieuwschierig bent! Dit is het nieuwsgedeelte van de site. Hier zal ik projecten of onderwerpen posten die mij inspireren.

Kom dus regelmatig terug voor een update en misschien kom je wat cools tegen!